Hvad kan vi

HVAD KAN SAGA MØBEL HJØRRING A/S TILBYDER DEM?

Vores omfattende mekanisering af produktions linien, og brugen af den nyeste teknologi, betyder at vi selvfølgelig er leveringsdygtig i færdige møbler, fra model konstruktion til pakning og levering af det færdige produkt direkte ved grossisten. Vi opkøber selv vores rå træ og sikre derfor god kvalitet, men producere også gerne af kundens egen materialer, og vi begrænses ikke kun til fyr, men også diverse hårdt træsorter.

Vi tilbyder også halvfabrikation

Løsninger der pga. den forholdsvise simple omstillings proces i produktionslinien er uden større fordyrende omkostninger, for kunden. Dette betyder at vi som møbelfabrik i produktionen også er leveringsdygtige i både store og små del produktioner, halvfabrikater og hasteopgaver. Dette stadige med det gode resultat og afsluttende finish, som kendt fra alle Saga Møblers eksisterende produkter.

Vi har den nyeste teknologi i overflade behandling der giver en kort arbejdsproces fra limtræ til bejdset og lakeret emner. Vi kan pudse og overflade behandle store mængder af gangen.

Vi tilbyder også efterbehandling

som profilering og boring af egne eller kunders emner på borestadioner og CNC-bearbejdnings maskiner. Alle opgaver udføres selvfølgeligt med mål og nøjagtigheder efter møbelindustriens standarter, eller kundens egne specifikationer. Vi producere efter eksisterende modellere eller grafisk materiale og finder altid en pris der dækker kundens behov.

Høvling af råtræ

Vi kan også tilbyde at høvle medbragt råtræ i forskellige bredder og tykkelser fra 2 kr. pr.mtr + moms, og kan selvfølgelig også høvle træ op af eget lager råtræ hvis dette ønskes – så ring for tilbud og ønske.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os