Trælister

Som din professionelle møbelsnedker fører vi alt i standardtrælister til byggeri. Fodlister – gerigter, smålister af enhver art, både som glatte modeller og også i profiler som antikke typer. Alt udført i fyrretræ. En del trælister desuden i ask – eg og mahogni.

Trælister i forskellige størrelser

Vi har en del trælister på lager, så som antik gerigter, almue gerigter, infatningslister, skyggelister, glaslister, fodlister og mange flere, så ring eller kom forbi og se vores store udvalg. Vi kan tilbyde trælisterne behandlet, enten klar lak, ludfarvet, hvidlud og heldækkende i ralfarver

Er der ønsker om specielle profiler klarer vi også dette, og ved renovering opstår der ofte ønske om reperations dele, helt magen til eksisterende, her klarer vi udførelser efter prøve. Vi kan også tilbyde håndlister, og udførelse af trapper, vanger og meget mere. De nedenfor nævnte priser på div. trælister og gerikter er baseret på minium 100 meter ad gangen. Ved større og mindre partier spørg om pris.

​Alle ordrer er + moms og fragt på div. trælister.​

Bundplader

Bundplader til vinduer udføres i mål efter ønske i fyrretræ, mahogni eller anden træsort. Forkant og ender fræses halvrunde eller lige med 2 faser. Bagkanter udføres lige eller med feder 9 x 12 mm til montereing i vinduesnot.

Vi kan tilbyde behandlig med olie – lak – lud – eller hvidmalet. Hertil føres lyspaneler i tilsvarende matrialer samt MDF 15 mm kan tilbydes grundmalet hvid flade

Tilpasningsfeder på 9 x 50 mm til montereing i vinduesnot. Ring for pris på disse, da prisen er afhænging af antal samt overfladebehandling. Vi udfører også speciel opgaver feks. skjold, spækbrædt, ja der er ingen grænser, så endelig giv os et kald og vi giver dig et godt tilbud. Alt der har med træ at gøre – det kan vi klare.

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT PRISERNE PÅ LISTER OG DIV. I DETTE AFSNIT ER UDEN MOMS.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os